Olidlig spänning del 1

Vi har varit inne på det förut, men det tåls att upprepas.
 
Slötittar på en BBC-dokumentär om andra världskriget, no news direkt. Ett jävla skjutande fram och tillbaka och ett gäng folkslag som dör som flugor i koncentrationslägerna. Tragiskt, även fast man sett det cirka 500 gånger.
Lika tragiskt är det dock när avsnittet tar slut. Skildringen pausas i början av 1944, och för att hålla liv i spänningen tills nästa avsnitt drar berättaren till med "Will Hitlers plan to occupy the free world gain success? Find out in the next episode of World at war"

Sitter man och kollar krigsdokumentär om andra världskriget så måste man ju ändå vara våldsamt medveten om att tyskarna fick så jävla mycket pisk mot slutet så jesus påstådda offer för mänskligheten blir en droppe i havet. Hur fan kan man tro att folk sitter ivrigt och väntar en vecka på att få reda på om tyskland i detta nu dominerar världen?


I övrigt nås vi av rapporter om en riktigt stekig fredag som kommer bjuda på vinstmiddag för Grodan pga vinsten i årets mest prestigefyllda tävling "Vikttävlingen", och följas upp av fifa och utgång. Rykten gör även gällande att Matty och PTPE slagit vad om vem som vinner idol, men det är oklart om det är en fördel att gissa rätt eller om det bara är ett tecken på dålig kultursmak. Hur som helst  är det de stora brickorna som rullar även i denna tävling då vinnaren åtnjuter en gratis utekväll. Vi kan här passa på att hoppas, för vinnarens skull, att det blir en strikt elitistisk utgång utan inslag av subkvalikativa attendater vilket ökar möjligheterna för en lång, hård och röjig utgång.



Under övriga nyheter kan Fotboll och Fylla AVSLÖJA orsaken till Hammarby Fotboll ABs ekonomiska kris. Orsaken till krisen står att finna i det populära fotbollsspelet "Football Manager", där spelaren ges möjlighet att styra ett lag på ett realistiskt sätt till framgång.
Rapporter har inkommit både från Don Juan och Grodan att Hammarby Fotboll i detta spel har en gravt överskattad spelartrupp såväl som en förvånansvärt bra ekonomisk position. Till exempel finns det i Hammarby spelare som på en 20-gradig skala har mer än 10 i någon teknisk attribut, vilket inte kan anses som något annat än upprörande.
Detta skulle kunna ses som en vanlig felbedömning, men ytterligare misstänksamheter väcktes när det visade sig att PTPE i dagarna skulle få ett gratis exemplar av spelet via kontakter i Hammarby Fotbolls organisation.
För att ytterligare stärka eventuell koppling mellan utvecklarna av spelet och Hammarby Fotboll kan man i spelet notera att Hammarby som ENDA allsvensk klubb har sin riktiga logga i spelet, samt är utskrivet "Hammarby Fotboll AB (ackronymiserat HFAB)" medan resterande allsvenska klubbar betitlas sina populärnamn Djurgården, Malmö FF, IFK Göteborg Osv.
Just utskrivningen av AB tyder starkt i riktningarna att själva bolaget haft tät kontakt med utvecklarna av spelet.

Summa sumarum kan vi helt tydligt se att Bajen mutat spelutvecklarna för att öka Bajens möjligheter i spelet. Mutor som istället kunde användas för att förbättra det riktiga Hammarby Fotboll. Stora summor pengar har alltså gått åt till att stärka sitt varumärke i ett spel istället för att satsas på det som verkligen betyder något.

Som en följd av detta avslöjande kräver Fotboll och Fylla att alla Bajenspelare ska spela gratis fram tills deras kontrakt går ut varefter de lämnar klubben som fri transfer med undantag av Andreas Dahl, Peter Gerrbrand och I will kill you Armas. Rami Shaaban ska under stockholmsderbyn agera måltavla för bengaler och mynt tills en ålder av 50 uppnåtts och han är redo för köttkvarnen och han betalat tillbaka den lön han fått hittills av Bajen.


/Grodan

Kommentarer
Postat av: don juan

haha tokig flipp! fast måste tillägga att det slutat vara misstankar för länge sedan :P

2009-12-08 @ 11:52:35
Postat av: grodan

aa fyfan ibland rinner det bara över och då får man ta fram pappret o torka tills det blir standard igen...

2009-12-08 @ 16:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0