Kaninen, blondinen och den andra

Resumén av den alltid bättre andra delen av förra veckan skjuts i ansiktet på dig enligt följande...

För att som alltid få helgen att störta snabbare mot en så är tankeverksamheten ganska så avslagen de första tre dagarna varje vecka. Så därav finns inget att delge från dessa enormt meningslösa 72 timmar varje vecka som förekommer alltför jävla ofta i den här alltför jobbinriktade och allför underliga världen.
Däremot blev slutet av veckan en aning Eskilstuna-inspirerad.
Bestämmelser med min gamla vapendragare Sterner hade gjorts framemot helgen men som grädde på pannkakan så hade jag och laget match borta mot just E-tuna just den torsdagen.
Matchen vanns enkelt med 9-1 men det är bilmarschen dit som tar priset som veckans händelse. För nämligen, då det saknas ett par hundra meter till deras lada, förlåt, ishall mitt ute på landsbygden pangar det till bakom oss i Ampes Renault och alla sneglar bakåt...

Mysigt nog då det redan är lagom varmt ute såhär mitt i vintern så har bakrutan försvunnit. 
Skojsigt med imploderad bilruta.
Bak ligger hockeyutrustningen.
Alltid trevligt med glas innanför suspen.

Sterner kommer och kikar lite på matchen och mer fastställs inför helgen...

*

Fredagkvällen inleds med sedvanlig kryddig fin pale ale och middag innan vidare pallras till Grodan för att sedan gå till Grodan och återigen tveka om Grodans kvalitéer, gå ifrån Grodan och of course därefter träffa på sessan som ska till just Grodan
Jävla Grodor!
För att bättra på kommer tröttheten farande, det äts en Tasty med samma konstiga dressing och avslutar allt med att försöka slagga i en 120-säng med två andra trötta gentlemän.

*

Lördagen däremot blev aningen mer lyckad. Letande av hemmafester förvandlades till besök på Limman med en skön Sterner nyligen influgen från bondgården längre inåt landet. Icke oväntat snackades en hel del om våra senaste bravader då vi var på krogen tillsammans. Då vi i vanlig dagordning jiddrade med de flesta pinglor som var sugna på mingel nere i Tuna.
Ena gången var jag kalsongmodell för Björn Borg som svaldes utan problem för den godtrogna tjejen i fråga som helt bestämt visste att som rik i Stockholm trots att man är singel bor i flottaste villa.
Och folk dissar mig när jag kallar allt utanför Estockholmo för Norrland?!
Andra gången höll vi för munnen för en stackars flicka och lekte "good cop, bad cop", playade lite med hennes scenario och spädde på med obsceniteter. Å så vidare å så vidare...
Och nog fan var det kul.

Men för att prata nutid så ville, som alltid, Sterner vara lite närmare lättraggat. Och därav bar det av till mitt extrema favoritställe som jag faktist unfortunately motvilligt på senare tid måste erkänna innehar en del charm trotsallt. Hirschen stod sig likt och tjejerna möts upp.
Eftersom Sterner inte riktigt visste vilka dessa flickor var hasplar han ur sig en ganska träffande beskrivning av de tre.
"Kaninen, blondinen och den andra" må vara smått taskig i vissa former men det är inte menat av någon att vara otrevligt för någon annan. Dock måste erkännas att den repliken fick oss att stiga lite i leendegraden.

Efterfest var ordet för natten, en platta påträffades och tv-spel lirades fram till halv åtta på morronen...

9 timmar senare var det hockeymatch igen.

// Tompa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lite onödigt att ta upp det där då... är faktiskt taskigt. Rent utav påhoppande!

2009-12-17 @ 17:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0