Mira como beben los peces en el rio

Fyra timmars sömn, enbart en poäng för AIK hemma på Råsunda och ett sent avhopp från Mattys sida gjorde att förutsättningarna inför kvällen inte var helt optimala. Men likförbannat var veckans fjärde fylla en riktig holmgång.

Efter matchen avnjöt vi en middag i Gubbängen som sedan vart en ordentlig förfest i Skanstull efter att ha samlat på oss all sprit vi kunde hitta i respektive hem i och med att ingen hade tid att gå till systemet. En bra spansk metafor som symboliserar vår förfest: "bebimos hasta el agua de los floreros". Med en dålig svensk direktöversättning så innebär det att vi t.o.m drack upp blomvattnet.

Nivån var satt och efter att PTPE gjort några märkliga försök att få lite sexuell njutning (som man för övrigt inte skojar bort. bilder kommer upp senare) så begav vi oss till Spy bar. Bra drag på spyan och Grodan i sällskap av mig stod för bra försök att förföra kvinnorna. PTPE gjorde ett försök till att cockblocka oss när vi hade ett rätt intensivt samtal med en 36-åring. Tråkigt med tanke på att PTPE är enda FK-medlem som är upptagen.



Fler intensiva samtal fördes per telefon med en okänd kvinna. Våra misstankar gick direkt till den kvinna som Grodan olyckligt nog var tvungen att dissa några dagar tidigare.

Bakgrund: Förra helgen förförde Grodan en tjej på klubben Metro. Dessvärre misslyckades försöken med att få med tjejerna på efterfest så de båda utbytte nummer med varandra. Senare så spikades en "dejt" på tisdagen som sedan flyttades till torsdag. I och med den enorma fyllan under onsdagen var torsdagen inte heller ett alternativ. Kommunikationen brast parterna emellan och nära Grodan satte på mobilen 22.00 under torsdagen så hade rätt jobbiga sms dykt upp i inkorgen. Det skulle enligt hennes egen utsago ha träffats 20.00. Dagen därpå gjorde Grodan ett nytt tappert försök för att kanske rädda upp situationen. Hon svarade med en uppsats på hur respektlös han var och Grodan gav följande svar:

"Tråkigt att du tycker så. Men får jag fortfarande säga till min kompis att vi är ihop?"

Nåväl konversationen med den okända kvinnan resulterade i att jag fick följande sms (vilket gav ytterligare en indikation på att det kan ha varit metro-tjejen):

"Säger han som dissar en tjej som ligger långt utanför hans egen nivå! Skönt att AIK torska!"


Sågen togs fram och hon fick följande svar:

"Känns som om den där dissen tog väldigt hårt på dig. Synd. Dessutom så har du fått missvisande information, AIK spelade oavgjort och leder fortfarande serien. Jag kan gissa mig till att du tillhör någon av de övriga stockholmsanhängarna, tråkigt att det går så dåligt för er. Dock bör du inte låta ditt eget misär gå ut över oss andra. Lycka till med fortsatt letande efter kärleken, det lär behövas."



Nu blir det fotboll. Andra mötet i den spanska supercupen. Det bör inte vara några problem för Barca att ta sin första titel i år efter 1-2 borta i baskien. Barcelona har planer på att erövra samtliga sex titlar i år, vilket får ses som en omöjlig bedrift.

Just nu: Uppvisning.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

haha don juan jag har efterforskat i ämnet... bruden som ringde hade ingenting att göra med förra veckans bravader från min sida utan var ett försök att få tag i FK rent allmänt, utan ruttna intentioner.

2009-08-24 @ 23:11:39
Postat av: don juan

haha jo fick också höra det. tydligen tyckte hon att du var snygg =)

2009-08-24 @ 23:54:37
Postat av: grodan

hahahaha måste ändå säga att det gjorde vårat svar så jävla mycket mer klockrent! vilken jävla tokdiss att få!

2009-08-25 @ 01:57:10
Postat av: Madde

Varför skriver aldrig Mathias ?

2009-08-25 @ 13:57:43
Postat av: grodan

Vem?

2009-08-25 @ 15:47:49
Postat av: Madde

Mathias johnsson eran vän ?

2009-08-28 @ 21:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0