Lösningen på frågan

Många undrar hur det går ihop. Hur kan alla i Festkommitén vara så vältränade trots att vi är fullständiga idioter och mer eller mindre alkoholiserade?

Förklaringen är givetvis en cocktail av diverse anabola steroider vilket vi kan passa på att rekommendera till alla andra här ute i cyberspacen. Ger ett härligt pump och glatt humör!



Några som vanligtvis inte tar anabola är givetvis popare och popare går ibland till Baba Sonic för att festa till det en onsdag. Det nöjet ska vi som sagt dela med dem idag, Grodan och Don Juan.
Givetvis är laddningen enorm för denna kväll precis som alla andra babakvällar och det vankas både sprit och öl i mängder för ett tydligt mål - tvärdimma.

Kände idag att hjärtat slog extremt tungt och hårt så ikväll får man passa på och testa gränserna för vad kroppen pallar. Kan bli shotrace både under förkrök, wollmars och väl på baba.



Champions League har dragit igång med kvalen och det fick mig igår att tänka på vilken guldålder vi fått uppleva, fotbollsmässigt, vi som växt upp under 90talet o början av 2000talet. Det känns som att det kommer tippa över nu när det köps spelare för 1 miljard. Kan bli grisigt i framtiden tyvärr och just det fick mig verkligen att fundera över hur mycket fint man har fått uppleva i sin ungdoms dagar.
Premier league, canal+ på söndagarna då man alltid slank hem till någon kompis, köpte godis, och såg shearer, seaman, bergkamp, en ung henry och beckham... De tiderna är förbi. Inget är lika exotiskt, elegant längre. Kulisserna är öppna och vi ser rakt in i de giriga gapen hos fotbollsklubbar och spelare.
The times they are a'changin.
Och bytt är bytt, kommer aldrig tillbaka. Fotbollen har gjort sitt val, bort från det charmiga, lite smutsiga, mot det ståtliga, stjärnprydda. Och dyrare.
På något sätt har man ändå växt upp just i denna omväxling, men jag tänker på dagens snorungar jämfört med hur vi som små såg på fotbollen, lagen och stjärnorna. Det är nog annorlunda nu.

In many ways, we'll miss the good old days

The strokes - Someday



Fy fan jag är en blödig jävel och det bor en katt hos mig nu. I got a cat situation going on.

/Grodan

Kommentarer
Postat av: Darling G

Vart var ni på baba? var där med. Men fan ingen kotte av er syntes till. dimman?

2009-08-22 @ 04:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0