Färskkommitén?

TIll att börja med måste det understrykas att lördagen var en riktigt skön kväll.

Med det sagt måste vi ändå ha den självkritik som krävs för att konstatera att avrundningen blev minst sagt fiaskostämplad. Hemgång redan vid halv fyra och det kan inte bara vara jag som undrar vad fan som hände?
Det sista jag minns är att PTPE sitter halvdäckad i soffan och gapar efter nåt att äta. Grodan går o fixar ett glas vatten och jordnötter, men kommer tillbaka till en tvärtom soffa. Käkar upp alla jordnötter, dricker upp vattnet, och tar mig sen en funderare kring var i helvete gänget tagit vägen. Svaret var väntat.

Hur som helst, återigen måste man säga att det var en ruskig kväll i övrigt. Förkrök för totalt cirka 1800kr vilket smakade mumma för alla utom plånboken. Dock lever man bara två gånger så man får passa på.


Lördagens bästa; Festkommitén minus Matty sitter i bastun och dricker pilsner. Tompa C drar igång musiken och börjar ladda. Då slår PTPE till:

"Åh fan är det från smurfhits?

Världsklass!



F
örresten är det någon som kommer ihåg taxiresan in till stan och vem som betalade, samt vad det kostade? Varken jag eller Tompa C hade någon aning om detta. Och hur fan satt vi alla fem i en vanlig plutt-taxi? Var tog cigarren vägen? Vem körde rattfull dagen efter i jakt på en mobil? Vem försökte lägga in stöten på Tompa Cs lillebrorsa innan vi drog?
Många frågor, få svar.
Som vanligt efter en bättre kväll.

/Grodan

Kommentarer
Postat av: Tompa C

haha klockrent, som sagt dimma! nollkoll.. ;)

2009-08-10 @ 19:15:33
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0