Dags igen!

Fyfan innan man ens visste ordet av var det ju tydligen helg igen! Fy fan vad skönt och vad äckligt skönt att dra in på systemet en fredageftermdidag och höra flaskorna klirra mot varandra när man sätter ner dom i dessa vackra, lila påsar.
Idag tänkte jag först ta det lugnt men ändrade mig när jag återkom till normal sinnesstämning. Det vankas alltså utgång och för att locka med övriga FK har jag sagt att vi ska ta några chill-öl men givetvis ska vi bli snorfulla.

Var hamnar vi ikväll? Svårt att säga men det lutar åt en inledning med mr V i en park någonstans på söder vilket är mycket passande. Möjligt att kvällen slutar på debaser men risken är lika stor att vi hamnar i en rännsten i gamla stan. Då kan man även fråga sig vad skillnaden är.



I Festkommitén brukar vi förorda flask-öl, och vi får många mail om varför det är så. Svaren, liksom logiken bakom dem, är förvånansvärt enkla.

- Det klirrande ljudet. Somrigt och ger en bra känsla och försmak av vad som komma skall.
- Smakar bättre. Tänk coca cola i flaska mot coca cola i burk. Det smakar helt enkelt bättre.
- Stilfullt. Ställ en staropramen-burk mot en staropramen-flaska och väg stillfullheten. Klart övertag för flaskan som ger en närmast elegant känsla.
- Kylan. En bra glasflaska (tänk Baron Trenck, lite tjockare glas), alltså ej corona, desperado eller liknande tunna glas, håller kylan mycket bra.
- Funktionaliteten. Är flaskan uppdrucken kan den med fördel användas för att jaga bort pundare och närgångna rovdjur.
- Panten. Flaskorna har ingen pant så man slipper gå så långt och stå och mata maskinen med ölstinkande kadaver.


För att fira flaskölen är det dags att köra en grov helg.



OBS denna helg är också ett utmärkt tillfälle för alla färskingar att bevisa sin duglighet gentemot FK då det vankas tvärfylla hela helgen.

/Grodan

Kommentarer
Postat av: Don Juan

Hehe tungt igår. Skapliga milfs vi haffa

2009-08-15 @ 12:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0