Blah

Hmm vad hände igår gick det kanske lite bättre? Vet ej? Var ett gäng ute, svag FK-representation med endast Don Juan och givetvis miraklet Grodan. Kvällen gick extremt bra och jag runkade lite åt att Grodan och mr V försökte fuska sig in på debaser 2 gånger inför samma vakt. Givetvis tvärtorsk. Drog sedan en taxi till spybar. Givetvis tok-kö eftersom vi var där kl 3 och vi övervägde möjligheten att komma in gentemot att dra en efterfest. Blev istället hemgång.

Dock gav ej Grodan upp och körde en krasch in på en grannes efterfest och körde tequilarace med ett gäng som tydligen inte höll FK-klass utan gav upp efter ett gäng shots. 1-0 till FK här.



Dagen efter - tvärdåligt att vakna med extrem huvudvärk och fortfarande snorfull. Men återhämtningen låg nära och dagen inleddes med torsk mot hor-elfsborg vilket givetvis användes som ursäkt för att supa sig riktigt väck igen. Detta gick bra trots att vi hamnade på metro, skanstull, som mest liknande en nattklubb med värre identitetskris än en 14årig gefle-huligan. Jag menar vad fan tänker man när man matchar persiska diamant-tapeter med egyptiska mini-sfinxer och mossbelagda hällstenar? Idioter. Piss-ställe. Hatar det. Blev en kebab som avrundning.
Och nu ligger Don Juan och ser visserligen söt ut men snarkar.

Mjao.

/GRODAN

Kommentarer
Postat av: Kim

Metro har ju grym inredning, värsta pimpstyle och dansgolvet i en glasbur. Haha, klubben jag var på sög dock ganska hårt. Men Sthlms nattliv är inte mycket att hänga upp faktiskt. Visste ni att Göteborg har 22 5 ställen och sthlm bara 13? rätt märkligt med tanke på att ni är huvudstaden. Dessutom har ni ens svartklubbar? jag har aldrig vart på nån i sthlm..

Vi föreslår att festkommitén kommer ner på visit i Götet så visar vi er ett tungt nattliv.



/Pussar från girlsen från westcoast

2009-08-16 @ 23:27:39
Postat av: Tompa C

Parta i gbg? Klart vi kommer, det vet du! Jag är alltid på, kirrar ni sovplats så är de bara boka datum ;). Puss på er vilka ni nu är :D

2009-08-20 @ 23:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0