Påsk

Vilken underbar känsla det är att gå och lägga sig efter en perfekt kväll framför tv:n. Första Champions League kvartsfinalerna igår och de båda matchbilderna från gårdagens två matcher var något oväntade. Man United får skatta sig lyckliga i och med att de inte förlorade efter att ha bjudits in i matchen av en Porto-back. 2-2 är dock ett bra resultat portugiserna får med sig hem och returen kan bli spännande.

Andra matchen var Villarreal - Arsenal. Wow, vilken match! Spanjorerna chockade nog hela Europa med sin tok-offensiv från start. De kunde ha stått 3-0 i halvtid, men det vart enbart ett mål som Senna mycket snyggt ordnade efter ett vackert långskott. Efter pausvilan tog London-klubben över kommandot och fick tillslut utdelning. Fabregas lägger ännu en perfekt boll till Adebayor som med en konstspark i yttersta klass lyckades överlista Diego Lopez. Jag är lite besviken att den gula ubåten inte lyckades vinna matchen, men 1-1 måste ändå anses som rättvist. Fördel Arsenal inför returen, men jag tror på Villarreal! För övrigt så kan man även efter matchen konstatera att Nasri mer och mer ser ut som en tjej.

Ikväll är det Barcelona - Bayern och Liverpool - Chelsea. Frågan är om det inte är O'learys som gäller. Två kanonmatcher att se fram emot. Jag tror givetvis en etta i båda matcherna.



Att se fram emot i påskhelgen som börjar imorgon:
- Pokerkväll imorgon
- Grillning på fredag?
- Påskägg
- Kalmar - AIK på måndag.

Ta det alltså lugnt ikväll för som ni ser så kan det bli knas kommande dagar! Ikväll är det FIN-ölen som skall fram för att heja fram Barca till seger. Allt under 3-0 får anses som ett misslyckande. Ha en förbannat bra påsk!

Glad Påsk!

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0