Pepe imponerar

Snart börjar Gröna Lund och det ska bli otroligt roligt måste jag säga. Skandal är att Vikingen har fått lämna plats för Insane. Insane ska bli en klass för sig, men att göra sig av med Vikingen anser vi i Festkommitén är en blamage och ett FET nerköp. Tillsammans med flygande mattan bildar de en otroligt underskattad duo som får det att pirra till ordentlig på vissa nedre partier.



Ikväll har folk gottat sig med Liverpool - Arsenal som slutade hela 4-4 efter otroliga vändingar och fyra mål av Arshavin. Juden gjorde så klart mål och stal återigen poäng till Liverpools fördel. Torres är enastående som vanligt.

Ingen PL-seger i år heller för Liverpool....tungt.

Samtidigt försökte jag gotta mig med Real Madrid - Getafe som jag innan matchen varnade för skräll. 1-1 i paus efter att soldado överlistat Casillas. Släkten är värst real?

Real dominerar efter paus och borde ha avgjort matchen. Snyggt 2-2 mål av Guti. 3-2 av Higuain var det inte heller fel på.

Vad tänkte getafespelaren på när han slog straffen? Total förnedring att Casillas hinner både slänga sig och resa sig.

MEN framför allt, vad tänkte Pepe på efter sina två brutala sparkar på liggande getafespelare? Ryktas om att det är slutspelat för i år om man ska tro spansk medias spekulationer.

En annan som missar drabbningen mot Sevilla blir Higuain som försökte filma till sig en straff. Pinsamt eller var det taktiskt för att slippa riskera avstägning i El clásico?

Säg att Atlético, Villareal, Valencia och Barcelona vinner imorgon vilket är inte helt omöjligt mot överkomliga motståndare. Kan Sevilla vinna hemma mot Real i helgen? Ingen Higuain. Ingen Pepe. Ingen Sneijder? Ingen Cannavaro?

Flippar
Pepe flippar. Det räckte tydligen inte med två sparkar.

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0