Hopp

Livet flyter på bra nu. Grönan har öppnat. Nytt soft folk. Glada barn. Glada fjortisar. Glad Don Juan. Solen är tillbaka. Ny schysst musik. AIK leder Allsvenskan. Djurgården snart i superettan. BP öser på. Utgång imorgon. Känns bra.

Imorgon är det som ni alla vet lördag och det ryktas redan nu om en fet utgång. Denna gång gör vi det på riktigt och lämnar brudarna hemma. Bara fylla, bara grabbar! Vi kommer med ovanstående anledning inte att delge vart vi kommer att löpa amok någonstans eller snare vart vi INTE kommer.

Skönt att få åka lite idag efter jobbet. Då talar jag om karuseller.



Tio matchers avstängning vart det tillslut för Pepe, vilket får anses som lite som Grodan gick in på under gårdagens inlägg. Nästa vecka är det dags för Korpen och Groden fick en briljant idé. Citat: "fan man kanske borde klubba ner någon och sparka på honom några gånger. några matchers avstängning kan man ju ta." Det är alltså helt ofattbart hur lagar och förordningar skiljer sig mellan en fotbollsspelare och oss "vanliga" människor. Det lustiga är att dessa fotbollsspelare bevakas av så ofantligt många människor och ska vara förebilder för oss. Suck...

Festkommitén anser att det är kasst och att vederbörande borde få minst ett års avstängning!



Säger det igen; dags för en ny målvakt djurgårn? Vad sysslar dembo med idag? Lukic verkar nöjd.

Roliga citat går att hämta från diverse djurgårdare innan matchen mot BP: "vi är obesegrade på hemmaplan", "ingen har gjort mål på oss på Stadion". 35 sekunder tog det.

För övrigt var det återigen jävligt roligt att se när kamramannen fångade BPs massiva klack eller följe av något slag på hela två personer! Sammandraget hittar ni här.


/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

Vi e på gång inför sommaren!

2009-04-25 @ 11:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0