Färjan 3

(Ni som bor i Huddinge kan skrolla ner lite om ni vill läsa om kryssningen)

Igår var en underbar dag! Allsvensk premiär. Alltid lika härligt. Jag var minst sagt orolig innan matchen, när saker som inte ska gå fel går fel. Inför söndagen hade det varit sol i ett par dagar i streck. Givetvis så åkte molnen fram under söndagen och det var lite smått kallt, men det skulle inte stoppa AIK, för solen skiner trots allt ALLTID på Råsunda. Efter några bira utanför östra begav vi oss in på Norra för att heja på vårt lag till seger.

AIK spelade relativt bra för att vara en premiär och kändes aldrig riktigt hotade, inte ens i slutet då halläningarna försökte pressa på för en kvittering. AIK vann matchen med 1-0 efter ett snyggt mål av Gabriel Özkan.

+
Martin Mutumba. Behövs inte sägas så mycket mer, men hela Halmstad skakade så fort han fick bollen.
Özkans känslor. Att dra av sig tröjan, springa mot supportrarna och klappa på hjärtat får mig att nästan fälla en tår. Stiligt Özkan!
Backlinjen. Stabil. Mittlåset känns riktigt bra!
Viljan. För en gångs skull fick man se lite kämparglöd och många ville verkligen visa upp sig.

-
En anfallare. Vi fick ingen som löpte på djupet för att sära på försvaret och sista tredjedelen kändes som vanligt rätt fantasilös. Obolo har inte riktigt kommit rätt i sin nya roll och behöver dessutom fortsätta träna på avsluten.
Örlund. Så fort bollen är nära honom käns det som om vad som helst kan inträffa.
Planen. Förskräkligt att man inte fått ihop en bättre matta.
Nisses passningsspel. Fan sämre än Tamandi och då är det riktigt illa. Annars resolut som vanligt!



Vi är #1, inte #12 som bajen.



Efter matchen var det dags att bege sig ut till sjöss. Halva festkommitén var på plats, något slitna efter respektive allsvenska matcher. Men är vi slitna så är vi alltid fortfarande minst tio gånger mer på topp än Huddinge. Dagens andra lite mer otrevliga "överraskning" var att min väska glömdes i mästerbloggaren-PTPEs bil. Inte helt oväntat att han glömde bort den, men det är smällar man får ta. Dock räddade PTPE upp hela situationen då han tog med sig två skjortor, rutin och plus i kanten! Efter ett snabbt besök på taxfreen så var vi igång! Det jag och PTPE konsumerade drack vi även nästan upp. Det vart en tung fylla där ett flak Mariestad och en flaska Apple Sourz delades på två.

Kvällen innehöll allt som en kryssning skall innehålla! Fylla, hångel, spyor (givetvis INTE från festkommitén), däckningar, dans, bugg, skandalbilder, fredssamtal, sentimentala gräl och allt i det stuket. Av diverse anledningar har jag valt att inte rekapitulera en del av förfesten, men jag förmodar att Facebook lär smyga upp med en del av dessa skandaler. Det som händer på båten stannar på båten anser jag iaf.

Efter en hel del öl och sprit begav vi oss till de olika dansgolven. För vissa tog det lite längre tid att ta sig dit då de hade lite svårt att gå rakt och det ramlades lite för mycket i trapporna, men det kan ju ha varit båtens fel också? Man har ju hört om Östersjöns jättevågor! Nåja, väl på plats på det första dansgolvet visade PTPE var han går för. Han sippade i sig en Rosa Pantern i en ruggig fart och visade damerna hur man dansar bugg! Även jag tog upp en dam(oerhört söt tjej så det inte blir några misstolkningar) på dansgolvet och även om man var något ringrostig på den specifika dansen så drog jag till med en galen finish i takt med musiken som höjde pulsen markant på alla i vår omgivning. Film-klass på den!

Det vart sedan röj på det riktiga dansgolvet och dessvärre vart det en fatal avslutning för PTPEs kväll. Överlag presterade han som vanligt mycket bra och vi hade ofantligt roligt på hans sista fylla innan uppehållet!

Åker man en kryssning ska man fan göra det ordentligt. Jag bidrog med att drägg-stämningen ökade några nivåer genom att skoja lite med vuxna och finnar på båten. Så som det ska vara alltså.

+
Däckligan presterade bra och det vart en lång kväll för de inblandade. (Minus att man inte fick se någon spya från deras håll och att titeln som däckligan successivt börjar försvinna...)
Samtliga klarade sig från att vara bakis.
Jag vann en hemgjord middag på en vadslagning.
Hytt 5714. Bra drag.

-
Dj-madde. När får vi höra på en HEL låt? Även minus att tetris-låten inte spelades.
Räkan? eller?
Kameror borde förbjudas.
Tama insatser från de flesta och det passades på tok för mycket på förkröks-spelet.
Patty och charader. Vad döljer du för oss? ;)
Camilla som inte vågar tävla.
Ingen vill köra på med mig till 6-7 som vissa utlovade innan kvällen började. Linda...



Nu blickar vi framåt och ser fram emot massor av fotboll, grillning, brännboll, träning, fyllor och ännu fler skandaler!

Bilder från kvällen kan komma att läggas upp på bloggen när de kommer i min ägodel.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Grodan

"och att titeln som däckligan successivt börjar försvinna"



sent 1april skämt?

2009-04-07 @ 18:43:09
Postat av: Don Juan

Jag gör som PTPE och skyller på kalendermiss!

2009-04-07 @ 23:03:54
Postat av: grodan

;)

2009-04-07 @ 23:23:55
Postat av: Grodan

Djurgården var först med att ge #1 till sina supportrar, men kul att ni lanserar detta som något toknytt.



För övrigt inte så jävla konstigt att ni får #1, ni har ju ingen målvakt i skick att ge den till?



Jämför Bergh och (okänd nybörjare?) mot Shaaban och Super-Poppen.



;)

2009-04-07 @ 23:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0