Mot tre poäng!

Festkommitén vill tacka för alla inbjudningar från diverse klubbar och krogar. Vi är smickrade över att så många olika ställen i både Stockholm och Göteborg har fått upp ögonen på oss och vill se oss röja i deras lokaler. Det tackar vi för! Dock är det omöjligt för oss att närvara på samtliga ställena som visat sitt intresse i synnerhet nu när det är sommar och klubbarna byts ut mot parker och trevliga middagar med grillning.

Skål!

/Festkommitén genom Don Juan



Nu är det dags att bege sig till Råsunda för drabbningen mellan svenska AIK och danska Malmö. Tredje raka vinsten och fortsatt bra spel känns som ett måste. 2-1.

Media är pinsam. Efter två omgångar så skriver de att om inte Kalmar vinner mot Elsfborg så är deras guldchanser körda. De skriver även att DIF befinner sig i kris efter tre (3) omgångar. Håll käften och låt lagen spela, Allsvenskan har för fan precis börjat!

Hur var det nu Laul? Ett svenskt lag i Champions League inom två år? Häcken - Göteborg 4-1 är mitt svar på det. Allsvenskan är i stort behov av 2-3 topplag, vi har förtillfället inget som år efter år dominerar. Jämför vi de större ligorna så skulle Manchester United, Barcelona eller Inter aldrig förlora med dessa siffror mot ett lag som är dömt att åka ur serien.

Hata malmö!

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0