Steeeek

Då e man till slut en söderhora efter några månaders extra väntan, men fan vad steeek... Tio minuter att gå till jobbet, vilket såklart är för mycket så man tar 3an på 2 minuter istället. Ibland har man det bra...

Igår var det som bekant öppen träning i Folksams lokaler. Till publikens jubel spelades det driv och undertecknad torskade 3 av 3 matcher i driv, vilket såklart är en stor skandal. Stort fusk dock i 2 av matcherna som förlorades där PTPE respektive Don Juan fuskräddade avgörande bollar. Så hade ingen fuskat hade jag alltså vunnit 2 av 3 matcher istället för att torska alla.
Don Juan säkrar härmed liknelsen med ITALIENAREN Cassano.
PTPE stod för två stycken fuskräddningar vilket gör att han måste vara ITALIENARE han med... Tills vidare oklart vem...

Matty imponerade stort när han gick mer på placering än kraft och hade störst precision i avsluten, med fin teknik på detta kan vi konstatera att "Inför-scoutningen" var mycket väl genomförd av mig, där jag jämförde Matty med Christiano Ronaldo.
Själv stod man som vanligt för en solid defensiv med 4 st klack-räddningar i sista matchen och 3 mål sammanlagt framåt.

En annan stor skandal uppdagades efteråt i omklädningsrummet (oväntat) när PTPE kunde avslöja att han inte FÅR gå ut utan Kvinnan Med Oxpiskan, allmänt mer känd som f-Sarroslajnish. Under stora bu-rop klassades detta som dagens skandal och orsakerna till detta förbud ses som otroligt överdrivna. Förkastligt.

Sitter där jag inte borde sitta så ni får nöja er med detta!

/Grodan


Kommentarer
Postat av: matty

otroligt roligt igår grabbar :D kändes dock lite stelt första träningen ;)

hahaha. ptpe, vilken skandal!

2009-04-03 @ 18:20:45
Postat av: Grodan

Såg jävligt bra ut och med tanke på dagens väder är det snart dags för konstgräset att sparkas sönder! mer om detta under veckan!

2009-04-04 @ 20:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0