PTPEs drömTIA och ett kilo kött på det

Första dagen idag på jobbet, och även om man inte hade några större problem med att hålla sig för skratt med tanke på arbetsuppgifterna var det rätt stekigt och det ska nog gå rätt bra det här.





Värre då för Pepe, liraren som bekant väntar sig en rätt fet avstängning.
Rätt lustigt, sparka en liggande kille i ryggen flera gånger och slå nån på käften på en plan, så får du några matchers avstängning.
Sparka en liggande kille i ryggen flera gånger och slå nån på käften, och du sitter på kåken ett år för grov misshandel och misshandel.

Mitt i all hetsjakt på huliganer så händer alltså detta på en av europas mest bevakade arenor. Såvitt jag vet har ingen ens pratat om polisanmälning? Konstigt det här med att våld INOM en sport är helt okej, men såfort någon runtom svingar ett slag (eller kollar argt på en polis) så ska man in på kåken.
Kolla ishockeyn, folk slår varandra på käften mer än vad man rör pucken, ändå blir det ramaskri så fort nån tänder en bengal på läktaren? Jag menar vad är det för samhälle vi lever i?

Hur som helst, innan vi går för långt in i vidare diskussioner...
PTPE hade ju Pepe i sin drömelva, och då inga byten fick göras måste ju detta innebära att han nu bara har tio killar på planen? Då blir det svårt att vinna några matcher mot oss andra ;)
För övrigt väntar jag och flera andra rätt spänt på Mattys drömelva?



Utflykt på landet ikväll och förutom att chilla lite med Vide köptes det även 0.8 kilo rostbiff i bit.. Underbart kött och oftast rätt bra pris om man bara letar lite. Tänkte dra upp en mindre laddning för att softa ned med såhär efter en tuff och slitig arbetsdag, men det ena ledde till det andra och vips så var den köttbiten nere i magen!

Tunna skivor, 10 sekunder på varje sida, sen ner i magen med dom. Underbart...



Torsk mot gröteborg ikväll och ytterligare ett steg mot bajen-harmageddon... Visst, ingen lätt match och man var väl inte ensam om att tippa bortavinst för gbg men för i helvete...
Vad händer bajen? Eller snarare vad fan har INTE hänt de senaste åren? hur kommer det sig att ALLA andra allsvenska lag lyckas värva smart men FAN inte bajen? VI har fan 40 gubbar i vår organisation som JOBBAR för att förbättra Hammarby IF och vi kämpar i botten av allsvenskan? Hur fan är det ens möjligt med det publikunderlag och den status som Hammarby IF har som förening? HUR I HELVETE kan man gå ut och säga att man ska vara ett top4-lag i allsvenskan och torska mot Gefle hemma? ALLA KAN GÖRA SKITMATCHER MEN GÖR MAN SKITSÄSONGER HAMNAR MAN I SUPERETTAN.
Blir så jävla trött... Topp 4 blir vi närmast i superettan om det fortsätter såhär... Hoppas att det skärps till i sista tredjedelen för får vi inte till några fler avslut snart blir det svårt att vinna matcher...


Stone Roses - Fools gold



/Grodjäveln

Kommentarer
Postat av: matty

underbart göteborg! :D

btw så kommer dröm elvan nån gång om du vill de :D

2009-04-23 @ 22:45:04
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: Anonym

väntar ivrigt!

2009-04-23 @ 22:48:13
Postat av: Don Juan

Lite fusk, du lär ju vinna med tanke på att du tog ut två målvakter i Van der Sar och Scholes...

2009-04-23 @ 23:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0