Krusovice

Vissa dagar är bra dagar per automatik, andra, som denna dag, är bara för jävla sköna av någon annan anledning. Efter två dagar med 14 timmar jobb (PTPE-style), vaknar man kl 1 och finner sitt hem ockuperat av två göteborgskor. Imorn anländer den sista, och det känns som att jag kommer börja ta min träning mycket mer på allvar de närmsta dagarna de är här.
Vi snackar gym-häng under stora delar av dygnet.

*********************

Om jag förstått mediapacket och kamrater rätt så spelades det två riktigt bra CL-matcher igår, och Bayern Munchen har väl ungefär samma flyt och stabilitet som Zimbabwes regering.
Trist för Liverpool som tyvärr känns hyfsat borta i premier league och nu får smisk av Chelsea i deras favoritturnering, det måste kännas väldigt tungt för Torres och Gerrard som verkligen förtjänar åtminstone en stor titel denna säsong efter att ha burit laget på sina axlar.
Och Ribéry, hur kul tror ni han har det? Inte nog med att han ser ut som Frankensteins monster, han tvingas lira med ett sånt gäng som Bayern och posera i läderhausen för att dra in till lönerna. Man kan ju gissa att Ribéry börjar fundera på att byta upp sig några snäpp efter 1-9 de senaste två matcherna.

  
Franck Ribéry                                             Frankensteins monster


*********************

Hade en rätt bra taktik inför göteborgskornas uppkomst, satte på kroknäsan direkt, klev in i rollen, och föreslog att brudarna skulle köpa en elektriskt uppblåsbar madrass för att lösa problemet med var Don Juan skulle däcka nånstans på kvällarna.
Som vanligt direkt genomskådad av den kvinnliga intuitionen och det verkar sluta med att jag istället får sova rakt på resåren, utan min kära madrass.
Man har inte mycket att säga till om när man har tre tjejer på 28 kvadrat...

Å andra sidan kan man ha det värre, jag vet killar som inte ens får gå ut och festa om helgerna längre ;)

*********************

Idag på schemat:

Kolla National Geographic Wild 16.00 - 03.00


/Grodan

Kommentarer
Postat av: Don Juan

För det finns ju de som har det mycket värre... ;)

2009-04-09 @ 15:55:50
Postat av: Grodan

Hade kunnat vara värre... hade kunnat vara ingen alls som kunde ge en utegångsförbud?



kunde varit gunilla som smiskade en med pekpinnen efter en utekväll!

2009-04-09 @ 20:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0