Gamla profiler - del 1

Här nedan följer en kort rapport från frysen-gymmet!

För cirka två år sedan, när jag o Don Juan gymmade på frysen fortfarande, fanns det där en grabb som såg ut lite som en seriefigur. Biffig överkropp och tändstickor till ben, otroligt fint. En klassisk syn är när denna grab står och kör bicepscurl på 50kg skivstång och verkligen slänger upp vikten med hela kroppen på ett sätt som skulle få Anna Skipper att svimma av chock. Knäböjen kördes på samma vikt, 50 kg.

Denna kille finns KVAR på frysen! Nu tränar han dock aldrig, utan solar cirka 20 minuter för att därefter hänga i receptionen och snacka med lite löst folk. Som det kan vara ibland på ett gym. Idag råkade han tyvärr somna i solariet (!) och kom ut med en RSB-bränna och en väldigt förvirrad min.

En annan profil är ju "finnen", en kille som tränade 2-3 timmar VARJE dag i samma sletna trasiga gråa t-shirt. Utan att utvecklas ett dugg! Denna filur tränade vi med i 2 år och vi såg INGEN skillnad på hans blekfeta kropp, ett fysiskt mysterium!

Denna kille finns OCKSÅ KVAR på frysen! Och det som är helt jävla otroligt sjukt är att han fortfarande ser exakt likadan ut. Exakt samma kroppsbyggnad och en likadan (men ej samma) grå tröja.

I meningslöshetens tjänst
/Grodan

Kommentarer
Postat av: Don Juan

Haha underbart. Vilka original! Jag skulle vilja läsa en rapport på han som ser lite ut som runar.



Jag och PTPE snackade lite om fryset på båten. Vilket jävla antiklimax det blev när anabola-biffarna körde på rejält och vi slappade lite med säcken och drog sedan en halvtimmes dusch med diverse aktiviteter! Tider det!

2009-04-08 @ 00:06:42
Postat av: Grodan

Med runar, menar du sörgard eller fan han heter?



Haha jaaa kommer aldrig glömma gången vi satt o stekte i säck-rummet, så glider det in en 150-kilos ryss och börjar pumpa på säcken så den bara flög hahaha :D

2009-04-08 @ 01:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0