Musica

Nytt projekt på G alltså här på bloggen som kommer att gå av stapeln inom kort. Ska bli intressant att få höra vad Erik Niva har att säga.



Något som är en vital del när man ska in i dimman är musiken. Har därför fokuserat de senaste dagarna på lite band som stör mig rätt mycket. Det handlar alltså om band som släpper EN otroligt bra låt och när man lyssnar på resterande låtar de har släppt så låter det som om någon skulle trycka en huligantuta rätt i örat på en.

Nedan följer en kort och koncis lista:

Smash mouth
(Släppte "All star" och "I'm a believer". Resten värdelöst)
Snow Patrol (Gjorde den underbara låten "Chasing cars" som bland annat kommit med i ett Grey's anatomy avsnitt.)
Kings of leon (Högaktuell med låten "Use somebody". Bandet ska till Hultsfred i år. För deras eget bästa bör de ej spela någon annan låt.)
The Subways (Indierock. Fick en av sina låtar att nå skyarna när den kom med i serien The OC. Talar alltså om "I want to hear what you have got to say")

Varning:

The Fray (Var på väg att hamna på listan efter två mästerverk i "How to loose a friend" och "Over my head". Däremot hade de i samma platta ett par dugliga låtar och rätt nyligen släppte de en till bra låt, rätt lik de två nämnda som i mina ögon räddade de från listan. "You found me" heter den)
Jason Mraz ("I'm yours" kommer alltid vara en av vår tids bästa låtar trots att den blivit så sönderspelad. Jason har en hel drös med låtar och räddar sig med bra låtar som "Zero procent interest" och "you and I both")
Sixpence none the richer (Mästerverk som ingen kommer att glömma i "Kiss me", "There she goes" och "Don't dream it's over", men vad hände sen?)


Lycka till Huddinge! Skiva ikväll på April med hela Festkommitén frånvarande. Ryktas om galet röj ändå. Eller?

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Josephine

Hur kan man påstå att Kings of leon inte har gjort några andra bra låtar än Use Somebody? Var du inne i dimman när du skrev det?





2009-04-22 @ 15:46:36
Postat av: Don Juan

Inget jag blivit imponerad av. De har ett par halvdana låtar visserligen, men inte så mycket mer.

2009-04-22 @ 16:03:54
Postat av: grodan

vem e josephine?

2009-04-22 @ 17:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0