äcklig dag

Äcklig dag, torsk mot gefle 1-2 hemma... Ett sjukt pinsamt resultat. Hade dålig känsla redan innan matchen och valde därför att inte följa matchen pga hjärtprobem.
Direkt när man kollade slutresultatet var det ju bara en sak i skallen: SKANDAL.

Tänkte sen, fan torskade vi inte med 1-2 mot gefle i premiären förra året också? Men nej det var såklart ett annat "topplag" från norrland, Sundsvall (nu i super1an)... Vi minns väl alla målet från halva plan när man ser hur jäävla borta LANDSLAGSMÅLVAKTEN Rami Shaaban är och tabbar sig rejält.

Det var ju ett väldigt intressant efterspel efter det målet. Kolla det här utdraget från en Efter-matchen-intervju...

"Petter Andersson hade gett Hammarby ledningen efter tolv minuter efter ett mäktigt ryck runt Gif-försvaret men han var en aning nedstämd i pausen.
-Jag får ta på mig det där målet, säger Andersson som försökte tunnla Ålander som stal bollen.

Det håller Shaaban helt med om.
-Tyvärr tappade Petter Andersson bollen till deras spelare. Det var skickligt att hitta målet på det avståndet, menar Shaaban för DN.

Rami Shaaban skulle dock hunnit upp bollen, även om den kom med en väldig fart.

Den förre landslagsmålvakten Magnus Hedman lägger skulden på Shaaban.
-Han var helt klart felplacerad, slår Hedman fast i TV4."

Givetvis en stor jävla lass skitsnack från bajenlägret här där man påstod att Shaaban inte alls gjort fel, det är fullt normalt att släppa in mål så fort man tappar den i uppspelsfas?
Varför gjorde man då detta? Jo det var en av Rami Shaabans första matcher i bajentröjan och genom att erkänna en sån dundertabbe skulle man tappa stora marker inom sponsring om den största satsningen genom tiderna gjorde bort sig så mycket i premiären. Sjukt löjligt och svagt av både Bajen IF men framförallt Shaaban att hymla så mycket om detta...